Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στην 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα.

Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» στην κηδεία της 43χρονης. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που ήταν αυτή που αντίκρισε την κόρη της νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της, όπου είχε βρει καταφύγιο η 43χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 71χρονο σύντροφό της.

Δείτε φωτογραφίες

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 43χρονης

Στιγμιότυπο από την κηδεία

Στεφάνια στην μνήμη της 43χρονης

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο

«Γιατί δε μου μίλησες παιδί μου, γιατί δε μου είπες νωρίτερα τι περνούσες», ψιθύριζε συνεχώς η μητέρα της, σύμφωνα με το Star, ενώ στην κηδεία δεν παραβρέθηκε το παιδί της και ο πρώην σύζυγός της.

Στα δικαστήρια ο 71χρονος γυναικοκτόνος

Την πόρτα του ανακριτή Πειραιά πέρασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ο 71χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 71χρονος είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση του 2013 η αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο είχε αλλάξει το όνομα των γονιών του ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.