Νέες εικόνες ντροπής με τα όργια της Αστυνομίας έρχονται από το Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου χωρίς λόγο και αιτία διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με εκτεταμένη χρήση χημικών εντός του γηπέδου στην εξέδρα που φιλοξενούσε τους φίλους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει καταγράψει άνδρα των ΜΑΤ να πλησιάζει προς την εξέδρα και να ρίχνει δακρυγόνο στην διπλανή κερκίδα.

Την ενέργεια αυτή βλέπουν φίλαθλοι που βρίσκονται στις κάτω θέσεις της εξέδρας και αντιδρούν φωνάζοντας προφανώς ειρωνικά  «μπράβο, μπράβο μάγκα».

Όπως κατήγγειλε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της  με τις απαράδεκτες ενέργειες η Αστυνομία «κατάφερε να κάνει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τρέχουν στ’ αποδυτήρια να σωθούν» και «άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό».

Για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τις επικίνδυνες ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους έδωσαν τις εντολές να ενεργήσουν τα ΜΑΤ κατ’ αυτόν τον τρόπο και φυσικά να αναληφθούν άμεσα και πολιτικές ευθύνες από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τις παραιτήσεις του υπουργού κ. Οικονόμου και του υφυπουργού κ. Κατσαφάδου.