Μία φαινομενικά οικογενειακή στιγμή υπερηφάνειας για τον Παύλο Πολάκη εξελίχθηκε σε «μετωπική» σύγκρουση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της κόρης του, η οποία έγινε πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Μάλιστα, ύστερα από πρόσκληση του κοσμήτορα του ΑΠΘ, απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους αποφοίτους, μέσω του οποίου άφησε αιχμές για τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας, αλλά και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Ακόμη πιο δύσκολη είναι η απονομή δικαιοσύνης, γιατί ‘δεν είναι όμορφος κόσμος ηθικά, αγγελικά πλασμένος’, αλλά είναι συμφέροντα που αντιτίθενται», σημείωσε ο κ. Πολάκης, ενώ συνέστησε στους πτυχιούχους της Νομικής:

«Όσοι από σας διαλέξετε τον δικαστικό κλάδο να μη βγάζετε αρχειοθετήσεις με αδιευκρίνιστα, αλλά να είστε ακριβείς σε αυτό που δικάζετε. Είστε η καταφυγή των απλών ανθρώπων για να υπερασπίσετε τα δικαιώματά τους, να μπορέσει να λύσει το φορολογικό του πρόβλημα, να διεκδικήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Σε αυτό τον δρόμο, σας εύχομαι να είστε ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες».

«Ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου», απάντησε ο Άδωνις

Τις… μπηχτές του Παύλου Πολάκη δεν άφησε ασχολίαστες ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, με ανάρτηση στο X, χαρακτήρισε «εμμονικό» τον συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος είναι ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου; Να σε έχει αξιώσει ο Θεός να είσαι γερός και να καμαρώνεις την κόρη σου στην ορκωμοσία της και εσύ να σπαταλάς αυτή την στιγμή για να επιτεθείς στους πολιτικούς σου αντιπάλους (δηλ. σε μένα) και στους Δικαστές… »δεν έφταιγεν ο ίδιος τόσος ήτανε» δεν πειράζει @pavpol2222 εγώ σου εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα και πιο ψηλά!», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πολάκης: Χαίρομαι που έχεις νιώσει ότι είσαι το συνώνυμο της λέξης «αδιευκρίνιστος»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κρητικός πολιτικός δεν άφησε να «πέσει κάτω» η ατάκα Γεωργιάδη για τον ίδιο.

Με δική του ανάρτηση, αφού σχεδόν… απολογήθηκε για την καθυστέρηση, λέγοντας «Τώρα το είδα Άδωνη», προσέθεσε πως του απάντησε ήδη «φωτο 2», γι’ αυτό και δεν… ξαναφράφει.

Τι λέει η φωτό 2; «1) Χαίρομαι που έχει νιώσει πως είσαι το συνώνυμο της λέξης ‘αδιευκρίνηστος’. 2) Είπα στους μελλοντικούς δικαστές τι να ΜΗΝ κάνουν: αυτό που έκανε ο Καψιμαλης και ο Μπαρδακης με σένα και τον Αβραμόπουλο που σας αρχειοθέτησαν με το γελοίο ορισμό του ‘αδιευκρίνηστου ποσού’!!! 3) Ευχαριστώ για τις ευχές, σου εύχομαι να καμαρώσεις αντίστοιχα τα παιδιά σου».