Τραυματίστηκε 52χρονος αλλοδαπός ναυτικός, ειδικότητας λιπαντή, σήμερα το πρωί σε κρουαζιερόπλοιο που έπλεε σε θαλάσσια νερά πλησίον της Θεσσαλονίκης.

Ο τραυματισμός του 52χρονου σημειώθηκε μετά από πτώση στο μηχανοστάσιο του πλοίου, που έφερε σημαία από τις Μπαχάμες.

Ο ναυτικός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», μετά από ενημέρωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, για τον τραυματισμό 52χρονου αλλοδαπού ναυτικού (ειδικότητας λιπαντή), μετά από πτώση του στο μηχανοστάσιο του Κ/Ζ πλοίου σημαίας Μπαχάμες.

Ο ναυτικός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».

Διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Σύλληψη 39χρονου για παράνομα τσιγάρα

Ακόμη, στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στο λιμάνι Εξωτερικού της Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη, στο στρώμα της καμπίνας του οδηγού, συνολική ποσότητα τριακοσίων εξήντα πακέτων τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, με σκοπό να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.