Περιπέτεια υγείας για την Μαρινέλλα με τις πληροφορίες να θέλουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια να ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία ακολούθησε τον Covid.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια νοσηλεύτηκε περισσότερες από δέκα μέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με αποτέλεσμα να αναβληθούν και όλες οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, χθες πήρε εξιτήριο από το «Υγεία» και επέστρεψε σπίτι της.

Οι αναβολές στο πρόγραμμα της

Αρχικά αναβλήθηκε η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της, την οποία έγραψε ο στενός της φίλος Γιάννης Ξανθούλης και ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την εισαγωγή της της στο νοσοκομείο, αναβλήθηκε και η χθεσινή της πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο NOX που είχε τον τίτλο «Σήμερα» και μαζί της θα ήταν και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας ορίστηκε για μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου.

Νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα

Η Μαρινέλλα στο NOX

Η αγαπημένη όλων, έρχεται για να μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Φτάνοντας στο «Σήμερα…», φέτος τον χειμώνα από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα.

Το ατμοσφαιρικό NOX είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τις Μαρινέλλα και Μπέτυ Μαγγίρα σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα. Παράλληλα τις μουσικές βραδιές συμπληρώνοι οι γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.