Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο και ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν πολίτες της περιοχής της Διασποράς, στην Κυλλήνη, καθώς εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη η σορός ενός άνδρα, με την στάση στην οποία βρέθηκε να προκαλεί ερωτήματα και αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συνέβη την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτό είναι το σημείο στη Διασπορά της Κυλλήνης, όπου εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα

Ερωτήματα για το πώς προκλήθηγκε ο θάνατός του

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το άψυχο σώμα του άνδρα -που εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό- βρέθηκε στην περιοχή της Διασποράς, ενώ μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Ερωτήματα όμως προκαλεί το γεγενός ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και κρεμασμένος από δέντρο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Πιθανό σενάριο η ανθρωποκτονία

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές κατόπιν ενημέρωσης που έλαβαν για το σοκαριστικό περιστατικό οι οποίοι δεν αποκλείουν το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, καθώς τα στοιχεία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικές αρχές στον τόπο της τραγωδίας

Παράλληλα, στο σημείο της τραγωδίας κλήθηκε ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, για να εξετάσει την σορό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατός του και να ρίξει «φως» στην υπόθεση.