Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη στην Κω, όταν ένας αστυνομικός χτύπησε με το αυτοκίνητο συνάδελφό του για να αποφύγει έλεγχο για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το kosnews24.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης όταν άνδρες της τροχαίας σταμάτησαν τον 33χρονο αστυνομικό (που τώρα υπηρετεί στην Αθήνα αλλά παλιότερα υπηρετούσε στο νησί των Δωδεκανήσων) για έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 33χρονος δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι άνδρες της αστυνομίας τον συνόδεψαν μαζί με το όχημά του στην έδρα της τροχαίας και του επέβαλαν τροχονομική παράβαση.

Σκηνές χάους όταν του είπαν ότι θα γινόταν έλεγχος για ναρκωτικά

Στη συνέχεια αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι επίκειται η πραγματοποίηση ελέγχου στο όχημά του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου (για ναρκωτικά) και του ζήτησε να τον ακολουθήσει εντός της υπηρεσίας του, με σκοπό να αναμένουν τον συνοδό του σκύλου.

Όταν άκουσε για τον έλεγχο ο 33χρονος, εισήλθε βιαστικά στο όχημά του και έβαλε μπροστά. Ο αστυνομικός μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και του έδωσε εντολή να το ακινητοποιήσει.

Ο 33χρονος αγνόησε την εντολή και ξεκίνησε το όχημα τραυματίζοντας στην κνήμη του αριστερού ποδιού τον συνάδελφό του. Στη συνέχεια έβαλε όπισθεν και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό και στη συνέχεια διέφυγε.

Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα στο χώρο στάθμευσης του Νέου Σταδίου Ανταγόρα, το οποίο κατασχέθηκε και φυλάσσεται στην υπηρεσία.