Δεν μπορούσε να το φανταστεί τι έκρυβε η τούρτα γενεθλίων της εγγονής της που είχε ζητήσει να έχει «νεραϊδένιο» στυλ, αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Η γυναίκα, η οποία πλήρωσε πάνω από 200 δολάρια για την τούρτα, τα έβαλε με τη ζαχαροπλάστη, μιας και το γλυκό δεν ήταν αυτό που είχε ζητήσει ενώ βρήκε και τρίχες. Το βίντεο που δημοσίευσε με τα παράπονα της στο TikTok έγινε viral και έχει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

«Έδωσα πάνω από 200 δολάρια για αυτή την τούρτα»

H Krissy Joe ανέφερε: «Αυτή υποτίθεται ότι θα ήταν η πρώτη τούρτα γενεθλίων της εγγονής μου. Έδωσα πάνω από 200 δολάρια για αυτή την τούρτα και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι η χειρότερη τούρτα που έχω δει στη ζωή μου».

«Όταν είπα στη ζαχαροπλάστη ότι ήμουν απογοητευμένη με το αποτέλεσμα, επειδή είναι απαίσιο, είπε ότι «ήταν δυσκολότερη από ό,τι περίμενα». Τα λουλούδια είναι ψεύτικα και υποτίθεται ότι θα ήταν φαγώσιμα. Η τούρτα είχε ακόμα και τρίχες πάνω» πρόσθεσε.

Μάλιστα, «ανέβασε» και μία φωτογραφία από την τούρτα που παρήγγειλε, και όπως μπορείτε να δείτε, σίγουρα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παρέλαβε.

@khrissyjoe1 #firstbirthday #fairycake #cake #cakedecorating #cakedesign #cakehorror #cakehorrorstory #foryoupage ♬ original sound – Khrissyjoe1

@khrissyjoe1 Replying to @cakebabe90 #cakehorrorstory #foryoupage #cakedesign #cakehorror #cakedesign ♬ original sound – Khrissyjoe1