Οι βαφές μαλλιών είναι μία από τις πιο στρατηγικές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου αλλά και να κάνεις statement με το προσωπικό σου στυλ. Όταν όμως έρχεται η ώρα να αποφασίσεις ποια απόχρωση σου ταιριάζει καλύτερα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Δεν το λέμε εμείς… Το λένε οι ειδικοί!

Ο τόνος του δέρματος

Ο τόνος του δέρματός σου παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στο να κάνεις την επιλογή της σωστής απόχρωσης. Αν λοιπόν, η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι σε πολύ ανοιχτό τόνο, οι αποχρώσεις που σου ταιριάζουν είναι εκείνες του μαύρου, του πλατινέ ξανθού και του σοκολατί (αγαπημένη). Εάν από την άλλη, έχεις απόχρωση επιδερμίδας πιο μελαμψή, τότε ιδανική επιλογή για σένα – σε βαφές μαλλιών – είναι σε χρώματα όπως το χρυσαφί ή και το κάραμελ – χρώματα άκρως σαγηνευτικά.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου

Δείξε μου τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, να σου πω ποια βαφή μαλλιών σου ταιριάζει. Μερικές αποχρώσεις έχουν τη δύναμη να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και στη συνέχεια με το κατάλληλο κούρεμα – γιατί όχι – και να τα απογειώσουν. Για παράδειγμα, ένα κόκκινο φωτιά μπορεί να ταιριάζει περισσότερο σε πρόσωπα με ανοιχτά μάτια και σκούρα φρύδια ενώ ένα πλατινέ ξανθό σε πρόσωπα με πιο γήινα – σε τόνους – χαρακτηριστικά.

Το προσωπικό σου στυλ μετράει

Το στυλ και η προσωπικότητά σου δεν θα μπορούσαν να μην παίζουν ρόλο στην επιλογή της απόχρωσης των μαλλιών σου. Άλλωστε… Αποτελούν μέρος του προσωπικού σου στυλ! Η συμβουλή είναι μία λοιπόν: Τόλμησε στο στυλ, τόλμησε και στην απόχρωση!

Για ποιες αποχρώσεις όμως μιλάμε; Πάμε να μιλήσουμε με ονόματα και να εξερευνήσουμε τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν καλύτερα και θα δώσουν νέα ζωή στα μαλλιά σου.

Κάραμελ

Για τις προσωπικότητες που αγαπούν τον ήλιο και τη ζεστασιά, οι αποχρώσεις της καραμέλας είναι η τέλεια επιλογή. Αυτή η ζεστή, λαμπερή απόχρωση αναδεικνύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών και προσθέτει στυλ.

Σοκολατί

Η απόχρωση της σοκολάτας είναι διαχρονική και κολακεύει τους περισσότερους τόνους δέρματος. Είτε προτιμάς λοιπόν, τα πιο σκούρα καστανά μαλλιά, είτε τα πιο ανοιχτά, αυτή η απόχρωση προσθέτει βάθος και πολυτέλεια στα μαλλιά σου.

Ξανθό

Και ποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω και μία φορά – ή τουλάχιστον έχει σκεφτεί να το δοκιμάσει – το διαχρονικό ξανθό. Με 100.456 διαφορετικές αποχρώσεις είναι σίγουρο ότι μπορείς να βρεις μία που να ταιριάζει στον δικό σου τύπο επιδερμίδας.

Extra blonde tip:

Για σένα που θέλεις έντονο ξανθό στα μαλλιά σου και μεγάλη διάρκεια λαμπερού χρώματος που δε ξεθωριάζει, σου έχουμε τη λύση! Δοκίμασε τη βαφή μαλλιών 7.0 Ξανθό, COLOR SENSATION από την Garnier. Και για σένα που αγαπάς τις πιο σκούρες αποχρώσεις επίλεξε το σκούρο ξανθό 6.0, COLOR SENSATION από την Garnier.

Πλατινέ Ξανθό

Για τις προσωπικότητες που αγαπούν το new age στυλ, το πλατινέ ξανθό είναι η σωστή επιλογή. Αυτό το λαμπερό – κατά τ’ άλλα λευκό ξανθό – χρώμα ξεχωρίζει και προκαλεί σίγουρα τις εντυπώσεις.

Κόκκινο Φωτιά

Αν ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις το δικό σου statement, το κόκκινο είναι η απόχρωση που χρειάζεσαι. Από το φωτεινό κόκκινο μέχρι το βαθύ μαρόν, το κόκκινο δημιουργεί ένα έντονο και συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Μαύρο

Το μαύρο είναι πάντα στη μόδα. Άρα και τα μαύρα μαλλιά φυσικά! Αυτή η κλασική απόχρωση προσθέτει μυστηριακό χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

Επίλεξε για το χρώμα μαλλιών σου τη σωστή απόχρωση για σένα και δες τα φυσικά σου χαρακτηριστικά να αναδεικνύονται και την εμφάνισή σου να ανανεώνεται.