Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού που φέρεται να είναι ο δράστης των επιθέσεων σε γυναίκας στα Εξάρχεια, έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές ταυτοποίησαν τον νεαρό άνδρα που έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον 4 γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων. Όπως αναφέρθηκε πρόκειται για έναν 23χρονο με καταγωγή από τη Συρία.

Γνωστός στις Αρχές

Ο νεαρός άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι πρότινος ήταν στις φυλακές Γρεβενών αφού είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο.

Το βίντεο

Η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον 23χρονο από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσε από τα σημεία των επιθέσεων.

Το βίντεο που φαίνεται ότι τελικά «έκαψε» τον δράστη είναι αυτό που παρουσίασε το in από πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη.

Η πρώτη επίθεση

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας εντός πολυκατοικίας στην οδό Στουρνάρη όταν ο δράστης επιτέθηκε και αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια γυναίκα, γιατρό στο επάγγελμα.

Πρόκειται για την πρώτη χρονικά επίθεση σε ανυποψίαστη γυναίκα στην περιοχή των Εξαρχείων, που έχει καταγραφεί και είναι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου.

Η κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις του δράστη είναι ακριβώς πάνω από την είσοδο του ασανσέρ εκεί όπου περιμένει η ανυποψίαστη γυναίκα.

Μετά από κάποια λεπτά εμφανίζεται να μπαίνει ένας ακόμα ένοικος της πολυκατοικίας.

Είναι αυτός που θα σώσει τη γυναίκα από τα χειρότερα αφού ο δράστης όπως φαίνεται και στο βίντεο τρέπεται σε φυγή με τον άνδρα να τον κυνηγάει μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας.