Οι αποκαλύψεις έγιναν σε μια στιγμή που δεν το περίμεναν ούτε οι Γάλλοι, ούτε ο υπόλοιπος κόσμος. Η Μπριζίτ Μακρόν που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης για τον έρωτα της με τον Εμανουέλ Μακρόν και τα 25 χρόνια της ηλικιακής τους διαφοράς αποφάσισε να μιλήσει από καρδιάς στο περιοδικό Paris Match.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «έλεγα στον εαυτό μου ότι θα ερωτευόταν κάποια κοπέλα στην ηλικία του όταν ήταν στο Παρίσι», όπου τον έστειλαν οι γονείς του μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχε ερωτευτεί την 40χρονη τότε καθηγήτρια θεάτρου στο καθολικό λύκειο στο οποίο φοιτούσε. Ο έρωτας όμως του 15χρονου τότε Μακρόν δεν έσβησε, ούτε και η επιθυμία του να είναι μαζί της για πάντα, οπότε η επανασύνδεση τους ήταν απλά ζήτημα χρόνου.

Πρώτα από όλους τα παιδιά της

Για το μεγάλο βήμα όμως της δημοσιοποίησης και της επισημοποίησης της ήταν εκείνη που έκανε πίσω για να μην προκαλέσει πρόβλημα στα παιδιά της που έχουν την ίδια ηλικία πάνω κάτω με τον 45χρονο Μακρόν.

«Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά τα παιδιά μου. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε η ίδια στη συνέντευξή της. Για την ιστορία ο γιος της Μπριζίτ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, ηλικίας 46 και 39 ετών σήμερα βρίσκονται αρκετά κοντά ηλικιακά με τον δεύτερο σύζυγό της, γράφει η Daily Mail.

Βίντεο δείχνει τον 15ρονο Μακρόν να φιλά την 50χρονη τότε καθηγήτρια του Μπριζίτ σε μια σχολική εκδήλωση

«Μπαμπά, εκεί στον παράδεισο διαβάζεις το Paris Match;»

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της με τον πρώην μαθητή της, όμως αποκάλυψε ότι τα αδέλφια της τής έκαναν μερικές φορές καζούρα για τα κουτσομπολιά γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν, λέγοντας «Μπαμπά, εκεί στον παράδεισο διαβάζεις το Paris Match;». Ο γάμος του ζευγαριού έλαβε τελικά χώρα το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον εν διαστάσει σύζυγό της Αντρέ-Λουί Οζιέρ τον προηγούμενο χρόνο.

Η Μπριζίτ προχώρησε και σε εξομολογήσεις για την καθημερινότητα της με τον Γάλλο πρόεδρο λέγοντας ότι μετά από 16 χρόνια παντρεμένοι, η εκείνος εξακολουθεί να την εκπλήσσει και να της γεννά τον θαυμασμό με την εντυπωσιακή μνήμη και την ευφυΐα του. «Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές στην καριέρα του και κανένας δεν είχε τις δικές του ικανότητες. Πάντοτε τον θαύμαζα», δήλωσε η ίδια.

Η ζωή στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Το ζευγάρι απολαμβάνει την ήρεμη ζωή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, με την Μπριζίτ να μαγειρεύει στον πολυάσχολο σύζυγό της πρωινό και μερικές φορές και δείπνο. Όσο ο Μακρόν αφιερώνει τη μέρα του για τα προεδρικά του καθήκοντα, η Μπριζίτ ασχολείται με φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που συχνά έχουν σχέση με την εκπαίδευση. Πλέον έχει συνηθίσει στην κριτική που της ασκείται για την ηλικία και τις ενδυματολογικές της επιλογές, αν και δεν ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι άνδρας στο παρελθόν που κυκλοφόρησαν την περίοδο της προεκλογικής περιόδου στη Γαλλία.

Όσον αφορά τους ξένους ηγέτες που έχει συναντήσει, η Μπριζίτ είπε ότι θαυμάζει τον Κάρολο και την Καμίλα, τους οποίους χαρακτήρισε «πολύ απλούς στις ιδιωτικές τους στιγμές». Είπε επίσης ότι η Μελάνια Τραμπ είναι «πολύ γλυκιά και έχει απόλυτο έλεγχο πάνω στο σύζυγό της. Οταν χτυπάει το ρολόι της κατά τη διάρκεια του δείπνου, εκείνος καταλαβαίνει αμέσως ότι είναι η ώρα να φύγουν».