Ο Σάσα Βεζένκοφ προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς, με τον Μάικ Μπράουν να τον χρησιμοποιεί και να τον υπολογίζει κανονικά. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και είναι λογικό σε αυτό το πρώτο διάστημα στον «μαγικό» κόσμο, ενώ σε κάποια παιχνίδια παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε άλλα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν διάφορα σενάρια και φήμες σχετικά με τους «βασιλιάδες», που τους εμπλέκουν και σε πιθανά trade. Σε ένα από αυτά λοιπόν οι Κινγκς φαίνεται πως έχουν μπει στη λίστα των ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του σούτινγκ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Ζακ ΛαΒίν.

Σύμφωνα με το «Bird Rights» podcast, οι Σακραμέντο Κινγκς εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφοράς στους «ταύρους» για τον 28χρονο άσο, ο οποίος φημολογείται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Τα σενάρια ανταλλαγής

Για να ολοκληρωθεί το deal, οι «βασιλιάδες» λέγεται πως σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Χάρισον Μπαρνς, τον Κέβιν Χουέρτερ, τον Ντέιβιον Μίτσελ αλλά και ορισμένα μελλοντικά picks. Το αντίθετο δρομολόγιο είναι πιθανό να κάνει ο Τόρεϊ Κρεγκ.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως αν τελικά ο Μπαρνς αλλάξει στρατόπεδο, τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα και στο ροτέισον του Σακραμέντο και το πιθανότερο σενάριο είναι να αλλάξει και ο ρόλος του Βεζένκοφ από τον Μάικ Μπράουν. Ειδικότερα, ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ αναμένεται να αναλάβει σημαντικότερο ρόλο στο rotation των Κινγκς.