Μηνύσεις φαίνεται ότι ετοιμάζει ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με την επιστολή της μητέρας του 16χρονου – που είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες- στην οποία φερόταν να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του.

Αφότου αυτή η επιστολή είδε το φως της δημοσιότητας, η μητέρα του ανήλικου επιμένει ότι η επιστολή είναι πλαστή.

Ο πατέρας Αντώνιος, σε γραπτή δήλωσή του προς το Star, υποστηρίζει ότι «υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση»

«Να έχει και το θράσος να κινηθεί νομικά εναντίον μας; Μολών λαβέ που νόμιζε ότι θα κοροϊδέψει την Δικαιοσύνη αλλά τελικά πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» απαντά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου.

Αντιδήμαρχος Λάρισας: Πλαστή η επιστολή, δεν υπάρχει ο υπάλληλος που την υπογράφει

Τους ισχυρισμούς της μητέρας του 16χρονου, επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Λάρισας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα «πλαστό έγγραφο» μιλώντας στο MEGA και στο Live News.

Στην φωτογραφία το έγγραφο που προκάλεσε σάλο, με την υποτιθέμενη κατάθεση της μητέρας του 16χρονου. Κάτω από το κείμενο στο οποίο γινόταν λόγος για ψέματα του γιου της σε βάρος του πατρός Αντωνίου, η σφραγίδα των ΚΕΠ, η ένδειξη του δήμου Λάρισας και από κάτω το ονοματεπώνυμο της μητέρας και ο αριθμός της αστυνομικής της ταυτότητας.

Όλα όπως αποκαλύπτει στο Live News ο αντιδήμαρχος Λάρισας, είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.

Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA.