Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος ελληνας οπαδός. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα του επιβλήθηκαν οι  περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Το κατηγορητήριο για το οποίο απολογήθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή. Κατά πληροφορίες ωστόσο η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017, υπόθεση για την οποία κρατείται.

Υπενθυμίζεται ότι για τα όσα έγιναν το βράδυ της 7ης Αυγούστου έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί.