Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, Δευτέρα, η Εύη Βατίδου, μετά την απολογία της στον ανακριτή, καθώς της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία ότι εμβόλισε μηχανή σε περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

Η ίδια, μιλώντας στα ΜΜΕ έδωσε την δική της εκδοχή αναφορικά με το πώς έγινε το επεισόδιο στην Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ο οδηγός της μηχανής της έσπασε με το κράνος τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπισή της, ανέφερε προσερχόμενος στην Ευελπίδων: «Το πρόβλημα της δικαιοσύνης είναι οι λανθασμένες ποινικές δίωξης. Αντί να είναι κατηγορούμενος αυτός ο αλήτης που ακολούθησε μια μόνη της ανυπεράσπιστη γυναίκα, την ακολούθησε, την έκλεισε με τη μηχανή του, της ξεκόλλησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια άρχισε να την βρίζει χυδαία λόγια και χτυπούσε το αυτοκίνητο με το κράνος» είπε αρχικά.

«Ακολούθως μόλις αντιλήφθηκε ότι τηλεφωνούσε στην αστυνομία, ανέβηκε πάλι στη μηχανή που δεν είχε αριθμό. Και δεν περίμενε ποτέ ότι η πρώην σύζυγός μου -που έχει μια δική της αντίληψη για την δικαιοσύνη καθώς είναι ένα δίκαιο κορίτσι- κατοικεί εκεί, αυτός πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε ότι τον ακολουθεί η σύζυγός μου την οδήγησε στα κατσάβραχα του Υμηττού, όπου δεν μπορεί να ακολουθήσει το αυτοκίνητό της. Η μηχανή ανετράπη και για αυτό το λόγο έπεσε» συμπλήρωσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο

Ωστόσο, σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα νέα βίντεο ντοκουμέντα το επεισόδιο, στο οποίο φαίνεται ο οδηγός της μηχανής να πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, καθώς και τα όσα ακολούθησαν.

Δείτε το βίντεο