Ένα μικρό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαδραματίστηκε το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν από την προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν στο θέατρο Ολύμπιον, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Μπροστά στο επεισόδιο βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου όταν κατάλαβε ότι οι θέσεις που της είχαν κρατήσει ήταν δίπλα σε αυτή όπου καθόταν η Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σ’ εμένα και την κυρία Αχτσιόγλου, αλλά προσωπικά μού είναι αδιάφορο», είπε χαρακτηριστικά η κα Μάλαμα.

Αυτό που έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν ότι «ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση», πρόσθεσε.

«Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου» σημείωσε.

«Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής», κατέληξε η κα Μάλαμα «άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά, δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά».