Απίστευτο και μόνο στην ιδέα είναι ότι 15.000 ευρώ έγιναν παρανάλωμα του πυρός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στην Πρέβεζα, όταν άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (07/11) σε ΑΤΜ της ΕθνικήςΤράπεζας στον Λούρο της Πρέβεζας.

Τα ξημερώματα το «χτύπημα» στο ΑΤΜ

Οι τρεις δράστες, φορώντας κουκούλες για καλύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ώστε να μην καταγραφούν από τις κάμερες ασφαλείας, με εκρηκτικό μηχανισμό ανατίναξαν το μηχάνημα στις 03:15 τα ξημερώματα. Το εγχείρημά τους πέτυχε, καθώς κατάφεραν να διαλύσουν το ΑΤΜ και να αποκτήσουν πρόσβαση στα χρήματα που αυτό περιείχε.

Το ΑΤΜ που ανατίναξαν οι δράστες στον Λούρο της Πρέβεζας

Έφυγαν με «λεία» 100.000 ευρώ

Με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, ποσό που ανέρχεται γύρω στις 100.000 ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία!

Ωστόσο, το δράμα δεν τελειώνει εκεί, αφού άλλες 15.000 ευρώ έγιναν στάχτη, καθώς κάηκαν από την φωτιά που προκλήθηκε μετά την έκρηξη.

Τα καμένα χαρτονομίσματα

Κάτοικοι που τρόμαξαν από την έκρηξη, ειδοποίησαν αναστατωμένοι τις Αρχές. Όταν αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο βρήκαν πλήθος καμένων χαρτονομισμάτων στο έδαφος.

Οι τρεις δράστες αφού πήραν τα χρήματα το έβαλαν έγκαιρα στο πόδια προτού προλάβει να τους εντοπίσει η Αστυνομία.

Μέχρι σήμερα, οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ενώ εξετάζεται το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και των παρακείμενων καταστημάτων.

Η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.