Ο κ. Τζώρτζης Ποφάντης  πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου και το τέλος της συνεργασίας του με τον ANT1 ανακοινώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση που εστάλη στους εργαζόμενους.

«Η συνεργασία με τον Τζώρτζη Ποφάντη διεκόπη. Προσωρινά καθήκοντα αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεβέντης» αναφέρει το εσωτερικό σημείωμα που εστάλη στους εργαζόμενους του AΝΤ1, αργά χθες το βράδυ.

Η επιλογή αποστολής εσωτερικού σημειώματος και όχι επίσημης ανακοίνωσης καθώς και ο λιτός , κοφτός τόνος της αναγγελίας μιας τέτοιας απόφασης, δείχνει ότι δεν πρόκειται για «συναινετικό διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές και προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο ΑΝΤ1 του έδειξε την πόρτα της εξόδου καθώς προέκυψαν σημαντικά στοιχεία περί επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του μέσω εταιρίας εκτός Ελλάδος, με τις οποίες βλάπτονται όπως φαίνεται τα συμφέροντα του καναλιού.

Στις δραστηριότητες αυτές, φαίνεται ότι εμπλέκεται και αλλοδαπή εταιρία διεθνούς Ομίλου παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σοβαρό αυτό θέμα θα ακολουθήσει τη νομική οδό.