Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν να έχει επιδεινωθεί η υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, όμως ακολουθεί τις απαραίτητες θεραπείες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Γρηγόρη Κωτσόπουλο, στην εκπμπή «Πρωινό», η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά δεν εμφανίζει καμία επιδείνωση.

Αντιθέτως, αναφέρει πως ο τραγουδιστής ακολουθεί τις θεραπείες του κι οι ιατρικές ομάδες που τον φροντίζουν είναι πολύ ευχαριστημένες με την εξέλιξή του.

«Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως! Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα.

«Χρειάζεται ιατρική φροντίδα»

Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του. Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής, αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτειά του», σημείωσε ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά Γρηγόρης Κωτσόπουλος στην εκπομπή.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει και η αυτοβιογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή. «Ένα βιβλίο που γράφει ο ίδιος και η συγγραφή του έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Το βιβλίο είναι στο στάδιο της επιμέλειας. Θα περιλαμβάνει στιγμές που τον σημάδεψαν και στιγμές που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο που τον αγαπά», σημείωσαν στην εκπομπή το Πρωινό.