Το βράδυ της Τρίτης 31 Οκτωβρίου, η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσω Instagram μία σύντομη συνομιλία της με έναν follower, ο οποίος της επιτίθεται και της εύχεται επίμονα «να πεθάνει».

«Το άνοιξα σήμερα πρωί πρωί» γράφει στους ακολούθους της και παρέθεσε τα μηνύματα τόσο του άλλου προφίλ, όσο και τα δικά της, καθώς η ίδια του απάντησε. Το μήνυμα έγραφε: «Γαμ…α να πεθάνεις Να πεθανειςς σκ… Σκ… είσαι η Δανάη σκ.. Ψόφα».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπάρκα του απάντησε: «Να είστε καλά! οκ, θα το βάλω στο πρόγραμμα. Σήμερα έχω όλη μέρα γυρίσματα, θα το σημειώσω γι’ αύριο». Παράλληλα έδωσε και ένα ακόμη μήνυμα σε όσους την ακολουθούν στα social media.

«Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, μην απαντήσετε καν. Κάντε το κι αφήστε την ζωή και το αποτέλεσμα να του απαντήσει. Ονειρευτείτε και κάντε πράξη κάθε σας στόχο. Σας λέω εγώ που δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα όλα αυτά που έχουν συμβεί», έγραψε στα stories προτρέποντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν την ανάρτησή της.

To χυδαίο μήνυμα

Η αισιόδοξη οπτική της

Η παρουσιάστρια του Mega δημοσιεύοντας ταυτόχρονα και ένα αισιόδοξο μήνυμα που έλαβε, θέλησε να απαντήσει: «Για κάθε τέτοιο μήνυμα υπάρχει και κι ένα τέτοιο. Το θέμα είναι σε ποια μηνύματα στεκόμαστε και τι κρατάμε. Σας προτείνω να μένετε σε ωραία πράγματα της ζωής. Όχι, δεν ξέρω περισσότερα από εσάς, ούτε παίζω δασκάλα… απλά λέω τη γνώμη μου», έγραψε στο instagram η Δανάη Μπάρκα.