Τον νέο κύκλο οπαδικών επεισοδίων που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη σχολίασε ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου φιλάθλου του Άρη.

«Δυστυχώς ο κύκλος βίας που φοβόμουν συνεχίζεται» τόνισε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status 107,7», προσθέτοντας πως είχε την ελπίδα «ότι με τη φωνή τη δική μου και κάποιες φωνές λογικής ο κύκλος βίας θα σταματούσε, όμως, δυστυχώς αυτό δεν συνέβη»

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, υπογράμμισε ακόμη ότι ο πόνος του για το χαμό του Άλκη γίνεται πιο δυσβάσταχτος όταν ακούει να συμβαίνουν τέτοια επεισόδια.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στους συλληφθέντες της οπαδικής συμπλοκής στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά και στους 12 δολοφόνους του Άλκη, ο Αριστείδης Καμπανός υπογράμμισε ότι θα τους έλεγε ότι είναι τρέλα.

Το σημείο δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη

«Ίσως σε αυτά τα παιδιά έλειψε η αγάπη»

«Και τα άτομα που έκαναν το έγκλημα στον Άλκη κατέστρεψαν τις ζωές τους. Κατέστρεψαν όχι μόνο τις δικές τους ζωές. Κατέστρεψαν τις ζωές τις δικές μας, τις ζωές των οικογενειών τους. Θέλουν να συνεχίσουν αυτό το πράγμα για έναν ανόητο λόγο; Καταρχήν θα τους αγκάλιαζα. Δεν ξέρω, οι γονείς τους βλέπουν αυτόν τον κατήφορο που έχουν τραβήξει; Μήπως τους λείπει η αγάπη. Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα αγκαλιάσουμε. Ίσως τους έλειψε η αγάπη» ανέφερε ο κ. Καμπανός.

Απαντώντας στο εάν θα αγκάλιαζε και τους δολοφόνους του Άλκη, απάντησε πως «θα μου πείτε είναι δύσκολο αυτό να το κάνω. Αυτά τα παιδιά κάποιο λάθος δρόμο πήραν. Και δεν ξέρω αν οι οικογένειές τους προσπάθησαν να τα νουθετήσουν και να τα στρέψουν προς τον σωστό δρόμο. Θα προσπαθούσα να αγκαλιάσω όλα αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν πάρει το λάθος δρόμο. Μόνο με αγάπη. Με μίσος δεν πετυχαίνεται τίποτα. Το μίσος φέρνει τη βία», κατέληξε ο Αριστείδης Καμπανός.

Το ηχητικό: