Τρόμος επικράτησε σήμερα σε λεωφορείο στην Αρτέμιδα, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση «αμόκ» ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια που οχήματος και να φωνάζει «θα σας σκοτώσω όλους»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το σκηνικό του τρόμου εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι (28/10) στην λεωφόρο Βραυρώνας. Ο δράστης ανέβηκε στο λεωφορείο στην 5η στάση Βραυρώνας και χωρίς να περάσει πολλή ώρα ξεκίνησε να σπάει τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και τα τζάμια, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυε απειλές και προς τους υπόλοιπους επιβάτες οι οποίοι τον παρακολουθούσαν έντρομοι να τα κάνει όλα γυαλιά-καρφιά.

Ο οδηγός κατέβασε όλους τους επιβάτες από το όχημα για την ασφάλειά τους

Ο οδηγός προσπάθησε αρχικά να τον ηρεμήσει, αλλά όταν κατάλαβε ότι αυτό ήταν αδύνατο, καθώς είχε χάσει την ψυχραιμία του, ζήτησε από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.

Ο εξοργισμένος επιβάτης ολοκλήρωσε το βίαιο ξέσπασμά του, όταν πια είχε καταφέρει να διαλύσει σχεδόν ολόκληρο το λεωφορείο. Όπως φαίνεται και στις εικόνες είχε σπάσει όλα τα τζάμια, προκαλώντας σοβαρές ζημιές με σημαντικό κόστος για την επιδιόρθωσή τους.

Πού απέδωσε το βίαιο ξέσπασμά του ο δράστης

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε λεωφορείο της συγκοινωνίας στην 5η στάση Βραυρώνας. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο λόγος που είχε αυτή την συμπεριφορά ήταν επειδή σε προηγούμενο δρομολόγιο δεν τον είχαν αφήσει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Φωτογραφίες από το σχεδόν διαλυμένο όχημα του ΟΑΣΑ: