Τις τελευταίες, εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, θίγει, στη σημερινή του καλημέρα ο Αρκάς, αφήνοντας έμμεσες πλην σαφείς αιχμές προς όσους διαφωνούν με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

Στη σκιά της άγριας αντιπαράθεσης, που εντάθηκε μετά τις παραπομπές από τον Κασσελάκη, στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας με σκοπό τη διαγραφή τους ο Αρκάς, στο σκίτσο του γράφει:

«Έθεσαν εαυτούς εκτός κόμματος, ενώ έχουν θέσει προ πολλού εαυτούς εκτός πραγματικότητας».

Την φράση συνοδεύει ένας γάιδαρος που… πετάει.

Δείτε το σκίτσο

Στα σχόλια, που ακολουθούν την ανάρτηση, οι χρήστες είναι μοιρασμένοι ανάμεσα σε αυτούς που επιχαίρουν και σε εκείνους που επικρίνουν τον Αρκά.

Πόλεμος

Ο «πόλεμος» μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά της απόφασης του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει προς διαγραφή τους Νίκο Φίλη, Δημήτρη Βίτσα και Πάνο Σκουρλέτη, είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αυξάνονται οι «φωνές» που φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει διάσπαση.

Μέσα σε αυτό το διχαστικό κλίμα, συνεδριάζει σήμερα στις 16:30 το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα δώσει το παρών και ο Στέφανος Κασσελάκης, η τοποθέτηση του οποίου, αναμένεται με ενδιαφέρον.

Από όσα θα πει, θα διαφανεί εάν θα ρίξει τους τόνους ή αν θα τραβήξει και άλλο το σκοινί με όσους έχουν εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία τους με τις πολιτικές που εφαρμόζει.