Σε ένα ακόμη επικίνδυνο challenge έχουν επιδοθεί νέα παιδιά, για να πάρουν like στο TikTok.

Αυτή τη φορά, ανεβαίνουν στην οροφή βαγονιών του ηλεκτρικού ενώ το τρένο κινείται, βιντεοσκοπώντας το «κατόρθωμα» και δημοσιεύοντάς το στα social media.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, που τραβήχτηκαν ενώ ο συρμός του ηλεκτρικού ήταν στο σταθμό της Βικτώριας, νεαρός μπήκε ανάμεσα στα βαγόνια, σκαρφάλωσε στην οροφή και προσπαθεί να κρατηθεί εκεί ενώ τραβάει βίντεο.

Δείτε το βίντεο

«Κινδυνεύουν να διαμελιστούν»

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είπε στο Action 24, ότι «ο Έλληνας αστυνομικός εκτός από το να καταπολεμήσει το έγκλημα έχει να αντιμετωπίσει και τον ελαφρύ νου, μην πω την ηλιθιότητα κάποιων, γιατί αυτό που κάνουν είναι επικίνδυνο».

«Κινδυνεύουν να διαμελιστούν, να πάθουν ηλεκτροπληξία. Όμως το βλέπουν ως πρόκληση και το ανεβάζουν στο TikTok για να πάρουν like», σχολίασε.

«Πριν λίγο καιρό είδαμε παιδιά να ανεβαίνουν στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ και να ανεβάζουν βίντεο στο TikTok. Περνούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ενώ βλέπουν να έρχεται ΙΧ με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πρέπει να δούμε γιατί τα παιδιά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», επεσήμανε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.