Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο τη φετινή σεζόν, καθώς προέκυψε νέος «πονοκέφαλος» για τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγα 24ωρα πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Εφές.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε στη σημερινή προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδος να μένει εκτός και ο Αϊζέια Κάνααν, με τον Αμερικανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από γρίπη. Μάλιστα με δεδομένο ότι απομένουν όλες κι όλες δύο μέρες για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (22:00) υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Σίκμα, που ακόμη ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, αλλά και ο ΜακΚίσικ, ο οποίος σίγουρα χάνει το προσεχές ματς, αλλά και το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό για την Basket League (20:15) λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πάντα σχετικά με την κατάσταση των Κάνααν και Σίκμα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία κανονική προπόνηση πριν τον αγώνα με την Εφές, αλλά δεν αποκλείεται να κριθεί η παρουσία τους στην αποστολή ακόμη και τη ημέρα του αγώνα.