Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου, που υπέστη την περασμένη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Η κηδεία του αγαπητού ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το αντίο της συντρόφου του ηθοποιού

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, έγραψε:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη ψυχή μου».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατου του ηθοποιού

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν, η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του: «Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας-Γεώργιος Μανθόπουλος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του».

Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε χθες από τη ζωή

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πριν λίγους μήνες

Αν και είχε σημειώσει αρκετές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση και το θέατρο, τα τελευταία χρόνια επέλεξε να αποσυρθεί από την υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας. Η τελευταία φορά που τον «εντόπισαν» οι φωτογράφοι σε δημόσια εμφάνιση, ήταν στην κηδεία Λάκη Παπαστάθη, τον Μάρτιο, στο Νεκροταφείο Βύρωνα.