Οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και όσοι λάτρεψαν τη σπουδαία ηθοποιό θα πουν το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα «πάρτι» στο σπίτι της στην Παιανία. Όπως ακριβώς είχε εκφράσει μέσα από τις τελευταίες της επιθυμίες η αγαπημένη ηθοποιός.

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της συγγενείς και στενοί φίλοι θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα «πάρτι» λίγες ώρες πριν από την αποτέφρωσή της. Θα ακολουθήσουν κατά γράμμα την τελευταία της επιθυμία.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε φροντίσει να καταστήσει σαφή τον τρόπο με τον οποίο θα γραφόταν το «τέλος» στη ζωή της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

«Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο»

«Έτσι θα είναι το δικό μου «φινάλε», το τελευταίο μου «πάρτι». Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» είχε δηλώσει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Και αυτό ακριβώς θα συμβεί ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού στη μνήμη της.

Η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί από το νεκροτομείο, όπου βρισκόταν για την απαιτούμενη από τον νόμο διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής, στο σπίτι της στην Παιανία, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για μια αποχαιρετιστήρια γιορτή.

Άτομα από το στενό της περιβάλλον, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, θα έχουν την ευκαιρία να πουν το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου μέσα στο καταπράσινο κτήμα και στο σπίτι που είχαν ζήσει μαζί της πολλές όμορφες στιγμές.

Η σορός της ηθοποιού θα παραμείνει στην Παιανία από τις 13.30 μέχρι τις 15.30 για να μεταφερθεί, στη συνέχεια, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα πραγματοποιηθεί, περίπου στις 16.30, μια σύντομη τελετή αποχαιρετισμού πριν την αποτέφρωση.

Το δοχείο με την τέφρα της θα επιστρέψει στο κτήμα της Παιανίας προκειμένου να τοποθετηθεί σε σημείο που η ίδια έχει υποδείξει.