Μπόλικος ντόρος γύρω από το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ το τελευταίο διάστημα. Από τη μια οι δηλώσεις του Μάικ Μπράουν και από την άλλη το γεγονός πως ξεκίνησε βασικός στο ματς της preseason, έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη κατάσταση.

Ο… θόρυβος πάντως καλά κρατεί, με τον προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς να ερωτάται ξανά για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά, με την τελευταία του τοποθέτηση, ο Μπράουν τόνισε πως ο Σάσα Βεζένκοφ θα πρέπει να… κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του.

«Όταν είχα ερωτηθεί την τελευταία φορά, είπα την αλήθεια. Νομίζω ότι με ρωτήσατε αν ο Σάσα θα ήταν μέλος του rotation αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι είναι λογική η ερώτηση, αλλά δεν ξέρω. Ξέρω ότι ο Ντέιβιον Μίτσελ θα είναι μέλος του rotation, όπως και ο Μαλίκ Μονκ, ο Τρέι Λάιλς και ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκί θα είναι. Θα είναι ο Σάσα; Δεν ξέρω. Έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι στην preseason» είπε ο κόουτς των «βασιλιάδων».

«Δεν είμαι ο τύπος του προπονητή που θα πει ‘εντάξει, έκανε όσα έκανε εκεί (σ.σ. στην Ευρώπη), θα έρθει και θα παίζει 30 λεπτά’. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Όταν προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Βεζένκοβ εδώ, ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Του είπα ότι πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του» τόνισε ο Μπράουν.