Η δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» κατέκτησε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου τους τηλεθεατές με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που κράτησε την αγωνία τους μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το «Ναυάγιο» ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και επικράτησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 20,1 % στο σύνολο του κοινού. Η διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του καταγράφηκε στις 5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Πόσοι οι τηλεθεατές

Η κάλυψη άγγιξε τους 1.257.000 τηλεθεατές. Ταυτόχρονα, η μεγάλη παραγωγή του MEGA κέρδισε και το δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε πρωτιά με ποσοστό 15,6%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό «Το Ναυάγιο» έφτασε το 27,2%.

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου για τις συγκινητικές ερμηνείες των ηθοποιών και για την κινηματογραφική αισθητική της σειράς.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Φοίνιξ» ξεκίνησε. Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 22:50 το πλοίο βυθίζεται. Οι επιβάτες δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα χαθούν για πάντα στα παγωμένα νερά του Αιγαίου;