Στο όμορφο σπίτι της, που λάτρεψε και γλέντησε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της, θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της να αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου, στο τελευταίο πάρτι της σπουδαίας ηθοποιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο πάρτι της Μαίρης Χρονοπούλου, εκεί όπου περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί -για αποχαιρετισμό- στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας από τον οίκο «Νίκος – Τάκης», και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Το μακιγιάζ της θα το επιμεληθεί ο στενός φίλος και συνεργάτης της Αχιλλέας Χαρίτος, που ποτέ δεν αποχωριζόταν η σταρ του σινεμά!