Η πολυετής σύγκρουση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στη Μέση Ανατολή έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι θα τελειώσει όταν ο ένας λαός εξοντώσει τον άλλον. Αυτο ακριβώς συμβαίνει από χθες με την άγρια επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ που ακολούθησε η σαρωτική αντεπίθεση του. Ανάμεσα στα θύματα και των δύο πλευρών οι παράπλευρες απώλειες, όπως η νεαρή Γερμανίδα Σάνι Λουκ.

Η 30χρονη καλλιτέχνιδα τατουάζ είχε πάει στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει ένα μουσικό φεστιβάλ αλλά βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια  της Χαμάς, μέλη της  οποίας αφού την απήγαγαν και την κακοποίησαν, την δολοφόνησαν άγρια και άρχισαν να περιφέρουν το άψυχο σώμα της σαν τρόπαιο πάνω σε ένα φορτηγό τους.

Το σχετικό βίντεο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, αλλά είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί από τα ειδησεογραφικά μέσα. Κι αυτό γιατί οι δράστες κάθονταν πάνω στο νεκρό σώμα της, γελώντας, φωνάζοντας και κάποιοι φτύνοντας πάνω του.

Σε τρεις εικόνες η ζωή και ο θάνατος της 30χρονης Γερμανίδας που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή

Μάλιστα, σύμφωνα με την Mail on Sunday, τα μέλη της Χαμάς αναφέρουν το πτώμα αυτό άνηκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη, ωστόσο αργά χθες επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Τομασίνα Γουέιντραμπ-Λουκ ότι πρόκειται για τη Σάνι, την οποία η οικογένεια της αναγνώρισε από τα τατουάζ στα πόδια της και τα χαρακτηριστικά κατάμαυρα ράστα μαλλιά της.

Να σημειωθεί ότι το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Σάνι ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από Χαμάς, με τις πληροφορίες από το έδαφος να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ακόμα περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές της.

Εκατοντάδες οι παράπλευρες απώλειες

Σε ένα δεύτερο βίντεο που κοινοποιήθηκε επίσης μαζικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια γυναίκα να φωνάζει:«Μη με σκοτώσετε» πριν απομακρυνθεί με μοτοσικλέτα από έναν ένοπλο.

Σύμφωνα με άλλο άρθρο της Mail on Sunday πρόκειται για την Νόα Αργκαμάνι 25 ετών, φοιτήτρια που πιάστηκε αιχμάλωτη από τη Χαμάς στο ίδιο υπαίθριο φεστιβάλ ειρήνης που είχε παρακολουθήσει με το φίλο της κοντά στα σύνορα.

Η Έστερ Μποροτσόφ που ήταν επίσης εκεί γλίτωσε το θάνατο παριστάνοντας τη νεκρή μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφού ο οδηγός που προσπάθησε να τη βοηθήσει πυροβολήθηκε εξ επαφής.