Το Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους Έλληνες επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή.
Από τα 149 καταγεγραμμένα άτομα, τα 81, που ήταν μέρος δύο οργανωμένων εκδρομών, βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, από όπου θα πετάξουν για Αθήνα απευθείας με προγραμματισμένη πτήση της El Al, στις 21:30, απόψε.
Για τους υπόλοιπους μεμονωμένους επισκέπτες καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η επιστροφή τους να γίνει με ασφάλεια στον συντομότερο δυνατό χρόνο.
Περισσότερα σε λίγο…
- Ο Μέσι αναλαμβάνει την Κορνεγιά: Νέος ιδιοκτήτης της Καταλανικής Ομάδας στη Γ’ Ισπανίας
- Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της και η αντίδρασή της – «Είναι καλός άνθρωπος» είπε το θύμα
- Ανακαλύφθηκε το θαλάσσιο «νεκροταφείο» που «κατάπιε» πάνω από 130 πλοία και αιώνες ναυτικής ιστορίας






