temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ταϊλάνδη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο
Κόσμος

Ταϊλάνδη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, να τρέχουν έξω από τις πόρτες του εμπορικού κέντρου.

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης.

 Η αστυνομία δήλωσε την Τρίτη ότι έλαβε αναφορές για πυροβολισμούς με τραυματίες, στο πολυτελές εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Μπανγκόκ.

Ανεπιβεβαίωτα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, να τρέχουν έξω από τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Siam Paragon, καθώς οι φρουροί ασφαλείας τους οδηγούσαν έξω.

Στα social media υπάρχουν και φωτογραφίες που δείχνουν τον φερόμενο ως δράστη των πυροβολισμών.

Ένα από τα βίντεο έδειχνε ανθρώπους να καλύπτονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μέσα σε ένα εστιατόριο.

Πολλοί από τους πολίτες που ήταν στο εμπορικό κέντρο κρύφτηκαν σε καταστήματα και τουαλέτες, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Channel 3 μετέδωσε ότι ακούστηκαν ήχοι παρόμοιοι με πυροβολισμούς μέσα στο εμπορικό κέντρο, προερχόμενοι από ένα μπάνιο του εμπορικού κέντρου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Η αστυνομία δήλωσε ότι έχει αναλάβει τον έλεγχο της κατάστασης. Σύμφωνα με την ενημέρωση τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το Reuters, η βία με όπλα είναι συνηθισμένη στην Ταϊλάνδη. Ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε 22 παιδιά σε έναν παιδικό σταθμό πέρυσι, ενώ το 2020 ένας στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε τουλάχιστον 29 ανθρώπους και τραυμάτισε 57 σε ένα μακελειό που εκτυλίχθηκε σε τέσσερις τοποθεσίες μέσα και γύρω από την πόλη Nakhon Ratchasima της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων