Το mega trade του καλοκαιριού φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή των Μπακς. Το Μιλγουόκι προχώρησε στην απόκτηση του Ντάμιαν Λίλαρντ, ενισχύοντας κατά πολύ τις πιθανότητες για το δεύτερο δαχτυλίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Με τη μεγάλη τους κίνηση, τα «Ελάφια» απομακρύνουν από τον Γιάννη τις σκέψεις φυγής, ενώ… στρώνουν και το έδαφος για μια νέα συμφωνία.

Οι ζυμώσεις στο εσωτερικό των Μπακς δεν σταματούν και όπως αποκαλύπτει ο Σαμς Σαράνια, το Μιλγουόκι προσέγγισε τον Ελληνα σούπερ σταρ πριν την ανταλλαγή του Ντάμιαν Λίλαρντ.

Τα «Ελάφια» θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους με τον Γιάννη και για αυτόν τον λόγο, κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης.

«Ο Αντετοκούνμπο έχει πλέον τη δυνατότητα να υπογράψει τριετή επέκταση ύψους 186,6 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μπακς πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου, ή να δεσμευτεί για έως και τέσσερα χρόνια με αποδοχές που φτάνουν τα 260 εκατομμύρια δολάρια στην επόμενη offseason», έγραψε ο αναλυτής της ιστοσελίδας “The Athletic”.

“Οι Μπακς πρόσφεραν τη μέγιστη τριετή επέκταση στον Αντετοκούνμπο τις τελευταίες ημέρες, αναφέρουν πηγές από τη λίγκα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν αυτός και οι εκπρόσωποί του θα επανεξετάσουν μια πιθανή συμφωνία τώρα, ή θα περιμένουν να αξιολογήσουν την κατάσταση μετά τη φετινή σεζόν”, τονίζει.