Στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπίτσα στο εξοχικό του, περνά μεγάλο μέρος των διακοπών του τα καλοκαίρια ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για μια μονοκατοικία που αγόρασε πριν από λίγα χρόνια, ένα ακίνητο εντυπωσιακό μέσα στο οποίο έγιναν μια σειρά από συναντήσεις τον περασμένο Αύγουστο, που όπως λένε ορισμένοι δρομολόγησαν εξελίξεις.

Ο αντιδήμαρχος του νησιού μίλησε στο Live News και περιγράφει στιγμές του επιχειρηματία που φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σπίτι κοντά στην παραλία και από ότι φαίνεται θέλει κάποιες επισκευές», είπε ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος. «Ο άνθρωπος ήταν σεμνός, απλός και ήρεμος. Προσωπικά χάρηκα για τη γνωριμία μας», συμπλήρωσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκεπτόταν τις Σπέτσες από παιδί, καθώς από το νησί κατάγεται ο πατέρας του. Σύμφωνα με αναφορές ήθελε να αποκτήσει με την πρώτη ευκαιρία ένα ακίνητο υψηλής αισθητικής και όταν έμαθε πως μπήκε πωλητήριο σε αυτό το αρχοντικό, οι διαδικασίες για την αγορά, έτρεξαν ταχύτατα.

Συμμετέχει στο Spetses mini Marathon

Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει τις Σπέτσες και το δείχνει καθώς βρίσκεται από την Πέμπτη (28/9) στο νησί και θα συμμετάσχει στο Spetses mini Marathon. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συμμετοχή στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί στις 9:30 το πρωί της Κυριακής στις Σπέτσες.

Να θυμίσουμε ότι το Spetses mini Marathon είναι μια διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται την Κύπρο

Το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες θα ακολουθήσει η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο, την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί τη Λευκωσία το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Την επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο ίδιος αμέσως μετά την εκλογή του, μετά και τις έντονες αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει οι αναφορές του για τα κατεχόμενα, που αποκάλεσε «κρατίδιο» αν και στη συνέχεια ανασκεύασε την έκφραση, την οποία απέδωσε στην αϋπνία.