Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης πίσω στο 1972 βρίσκεται ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι.

Σύμφωνα με νέα μήνυση που εξασφάλισε το TMZ, η Donna Motsinger ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την εκμεταλλεύτηκε πίσω στο 1972 όταν εργαζόταν στο διάσημο εστιατόριο Trident στο Sausalito.

Η Donna Motsinger υποστηρίζει πως γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό στο εστιατόριο, στέκι διασήμων της εποχής. Ο διάσημος ηθοποιός περνούσε συνεχώς από εκεί για να τη βλέπει.

Μέχρι που την κάλεσε να τον συνοδεύσει στην παράστασή του στο Circle Star Theatre στο San Carlos.

Έτσι βρέθηκε στο σπίτι του Μπιλ Κόσμπι

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία, η Donna Motsinger υποστηρίζει πως ο Μπιλ Κόσμπι την πήρε με μια λιμουζίνα και της έδωσε ένα ποτήρι κρασί στη διάρκεια της διαδρομής.

Υποστηρίζει πως την πήγε στο καμαρίνι όπου άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ο ηθοποιός της έδωσε κάτι που νόμιζε πως ήταν ασπιρίνη.

Η Donna Motsinger πήρε το χάπι και σταδιακά άρχισε να πέφτει και να χάνει τις αισθήσεις της.

Υποστηρίζει πως οι άνθρωποι του Μπιλ Κόσμπι την έβαλαν ξανά στη λιμουζίνα μαζί του και το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν λάμψεις φωτός.

Στη μήνυση που έκανε στον διάσημο κωμικό υποστηρίζει πως ξύπνησε σπίτι του φορώντας μόνο το εσώρουχό της. Ήξερε, όπως υποστηρίζει, πως είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον Μπιλ Κόσμπι.

Μετά την επίθεση υποστηρίζει πως υπέφερε ψυχικά και σωματικά. Είχε αναφερθεί στο περιστατικό και το 2014 και τώρα αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Μέχρι στιγμής οι εκπρόσωποι του Μπιλ Κόσμπι δεν έχουν προβεί σε σχολιασμό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος κωμικός ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, με τον Μπιλ Κόσμπι να αποφυλακίζεται, προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης.