Σκληρή απάντηση στον Γιώργο Σταθάκη, που παρομοίασε τον Στέφανο Κασσελάκη ως άλλον «Μπέπε Γκρίλο», δίνει ο Παύλος Πολάκης, που από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί υπέρ του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης μιλά για αχαρακτήριστη ανάρτηση, εξαπολύει αιχμές κατά του κ. Σταθάκη, υπενθυμίζοντάς του ότι δεν εξελέγη βουλευτής καθώς ο κόσμος τα Χανιά προτίμησε τον ίδιο  και αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ».

Ο Μπέπε Γκρίλο, ο Σταθάκης και ο Πολάκης

Αφορμή για την νέα αντιπαράθεση, έδωσε η ανάρτηση του πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη ο οποίος έχει δημοσίως ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου, και έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον κ. Κασσελάκη. Στην ανάρτηση την οποία συνόδευε με φωτογραφίες του κ. Κασσελάκη μαζί με τους Αντώναρο και Πολάκη, παρομοίαζε τον πρόεδρο -πλέον- του ΣΥΡΙΖΑ, ως άλλον «Μπέπε Γκρίλο.

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», ανέφερε ο κ. Σταθάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη

Απαντώντας ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως :

α)ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστα (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφια αφενος αλλά και ξεροντας τι ακριβως έγινε το Φλεβάρη φετος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και

Β)Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο ,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του ,της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!».

Υπενθυμίζεται ότι την ανάρτηση Σταθάκη είχε σχολιάσει ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον κ. Κασσελάκη.«Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινοζα», σχολίασε ο κ. Καρανίκας.