Για ποτό με την Αλίκη Βασιλούδη βγήκε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως φαίνεται από αναρτήσεις της γνωστής τρανς στο TikTok.

Η Αλίκη Βασιλούδη ανέβασε ένα βίντεο από την έξοδό της σε νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη συντροφιά της, η οποία αποτελείται από τον Στέφανο Κασσελάκη, τον σύντροφό του, Τάιλερ, και τον σκύλο τους, Farlie.

«Με ποιον είμαι εδώ και θα κάνουμε και σχετική εκπομπή;» ακούγεται να λέει η Αλίκη Βασιλούδη γυρίζοντας την κάμερα στη συνέχεια στον σκύλο του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ρωτώντας τον «καλά το είπα Στέφανε;»

«Για μαντέψτε ποιος είναι» λέει η Αλίκη Βασιλούδη, δείχνοντας τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, και στο τέλος αποκαλύπτεται και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα κάνουμε μαζί εκπομπή, συζήτησα πολλά πράγματα μαζί του και τις απόψεις του και την ιδεολογία του. Είμαστε μαζί του κι εγώ πρώτη απ’ όλους» καταλήγει στο βίντεό της η Αλίκη Βασιλούδη.

@aliki_ethnikh_star #aliki_ethnikh_star_3 #aliki_ethnikh_star_ #foryouper #foryouper #foryou #fyp #syrizaps #siriza #skasselakis #προθυπουργος #tiktokgrece ♬ πρωτότυπος ήχος – 🇬🇷ΑΛΙΚΗ_ΕΘΝΙΚΗ_ΣΤΑΡ🇬🇷

Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία με τον Τάιλερ Μακμπέθ γράφοντας στη λεζάντα «εδώ με τον Τάιλερ, τον σύντροφο του Στέφανου και μια φιλία μόλις ξεκίνησε».

Η Αλίκη Βασιλούδη με τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη