Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το τραγούδι της 22χρονης Αγάπης Τσακλίδου, ενός από τα 57 θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Έξι μήνες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία και ενώ ο πόνος των συγγενών των θυμάτων παραμένει ασίγαστος, όπως και το αίτημά τους για δικαιοσύνη, η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με την 22χρονη Αγάπη να τραγουδάει το «μινοράκι».

Η τραγουδίστρια, ήταν δασκάλα φωνητικής της νεαρής φοιτήτριας και της αφιέρωσε, ανήμερα της γιορτής της, την περασμένη Κυριακή, το τραγούδι, το οποίο συνέδευσε με λόγια αγάπης.

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου. Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική, ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα..

Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!» γράφει η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η Αγάπη Τσακλίδου, φοιτήτρια στο ΑΠΘ, είχε και στο παρελθόν ένα ατύχημα με το ίδιο τρένο, που τελικά της κόστισε τη ζωή. Τότε, όπως είχε πει η μητέρα της, δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της.