Συντετριμμένος ο αδελφός του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από ηλικιωμένο στην οδό Πραξιτέλους στο κέντρο του Πειραιά το μεσημέρι της περασμένης. Παρασκευής.

Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε τον αδελφό του από τη μία στιγμή στην άλλη με μία στυγερή δολοφονία χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός.

«Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον «Ράμπο». Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός», δήλωσε ο αδερφός του θύματος στο MEGA.

Η οικογένεια του 39χρονου θρηνεί. Ζητάει να μάθει τον λόγο που ο 68χρονος πήρε την καραμπίνα και αφαίρεσε τη ζωή ενός πατέρα τριών παιδιών με απόλυτη ψυχραιμία.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος.

«Θα μπορούσε να ήμουν εγώ στη θέση του θύματος»

«Νομίζω ότι πολύ άνετα θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση του Βαγγέλη. Το μένος που είχε απέναντί μου ήταν πολύ μεγαλύτερο».

Για ένα κλιματιστικό έγινε στόχος του 68χρονου ο κύριος Σταύρος που δεχόταν σε καθημερινή βάση απειλές όπως λέει στην κάμερα του LIVE NEWS.

«Όσα χρόνια λειτουργούσα πριν να έρθει ο συγκεκριμένος κύριος δεν ενοχλούσα κανέναν. Από τη στιγμή που ήρθε γενικά υπήρχαν προβλήματα στην πολυκατοικία και στη γειτονιά», ανέφερε.

Ο ηλικιωμένος άνδρας που διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα μετακόμισε πάνω από το κομμωτήριο του κύριου Σταύρου πριν από δέκα χρόνια. Από τότε άρχισαν και οι φασαρίες. Έγινε σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές και ο 68χρονος καταδικάστηκε για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, παρατηρούσε το τελευταίο διάστημα πως ο 68χρονος προσπαθούσε να διαπληκτιστεί με τον άτυχο 39χρονο.

«Το τελευταίο διάστημα είχε ένα αλισβερίσι, προσπαθούσε να ενοχλήσει τον Βαγγέλη, το θύμα», συμπλήρωσε ο κος Σταύρος.

Μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ο 68χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.