Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν τον λόγο στη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον Παναγιώτη να τονίζει πως «Kill Bill» είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Γιώργος γύρισε πίσω τον χρόνο και αναφέρθηκε στην περίοδο που οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν να υπογράψουν τον «V-Span».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του Ολυμπιακού. Από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Για τη σημερινή βραδιά, ευχαριστώ τον κόσμο, τις προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη που ήρθαν απόψε εδώ να τιμήσουν τον Βασίλη.

Ιστορική βραδιά, ο Βασίλης το αξίζει, ο Ολυμπιακός το αξίζει.

Ο Βασίλης έφερε με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο το πνεύμα του νικητή, την άρνηση της ήττας. Τον ευχαριστούμε για όσα κατακτήσαμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε:

«Όταν μιλάει ο κόσμος, εμείς θα πρέπει να σωπαίνουμε. Το 2010 όταν ξεκινήσαμε τις συζητήσεις με τον Βασίλη, ήταν πολύ δύσκολο να γίνει η κίνηση αυτή. Φτάσαμε σε αδιέξοδο και είπαμε ότι δεν θα γίνει τελικά. Είχαμε μιλήσει με τον Βασίλη από όταν ήταν στο Μαρούσι. Ήμουν στις ΗΠΑ, μίλησα με τον Παναγιώτη και είπα πρέπει να το κάνουμε.

Με το που έφτασα Ελλάδα, υπογράψαμε με τον Βασίλη. Με τον Βασίλη ηγέτη του Ολυμπιακού, ζήσαμε μαγικές στιγμές, ιστορικές, ονειρικές. Ήταν ηγέτης και το κέρδισε στα αποδυτήρια και το γήπεδο. Το κέρδισε με το σπαθί του.

Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Σε αυτά τα χρόνια με το Βασίλη υπήρχαν και δύσκολες ημέρες. Προς τιμήν του στήριξε όλες τις αποφάσεις και το 2011 και το μέχρι τέλους. Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα».