Μετάθεση των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, ζητά ο Νίκος Παππάς.

«Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του και προσθέτει:

Σημειώνει επίσης ότι έχει επικοινωνήσει με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές και υπογραμμίζει ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία.

«Ζητώ τη μετάθεση των εκλογών»

Αναλυτικά, ο κ. Παππάς αναφέρει:

«Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, «νίπτει τας χείρας» της.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλων.

Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα.

Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση».

Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για αυτή την Κυριακή

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη προέδρου, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν αυτή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έως τις 9 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.