Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (29/8) στο προαύλιο εκκλησίας στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δύο δράστες συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και τελικά κατέληξαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον με το ίδιο όπλο με συνέπεια των τραυματισμών τους.

Δύο συλλήψεις

Μάλιστα για την υπόθεση συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων 36χρονος και 35χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού ενώ ολοκληρωνόταν το πανηγύρι της περιοχής , όταν ο 35χρονος προσέγγισε τον 36χρονο με σκοπό να επιλύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Οι δύο άντρες τραυματίστηκαν αφού πυροβόλησαν διαδοχικά ο ένας τον άλλο με το ίδιο όπλο

Ακολούθως, ο 35χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο, έχοντας ξεχάσει στο τραπέζι τσαντάκι το οποίο περιείχε περίστροφο, με το οποίο ο 36χρονος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στην κνήμη, ενώ στη συνέχεια ο 35χρονος, αφού ανέκτησε το όπλο, πυροβόλησε και έπληξε τον 36χρονο στο κεφάλι.

Γνωστοί στις Αρχές

Ο 36χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ τον 35χρονο μετέφεραν οικείοι του σε άλλο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι, και οι δύο συλληφθέντες έχουν -κατά περίπτωση- κατηγορηθεί στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία, συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματικές οργανώσεις που διαπράττουν αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνηση ναρκωτικών.