Με τον δικό του μοναδικό τρόπο αποτυπώνει ο Αρκάς την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο Blue Horizon και τον άδικο θάνατο του Αντώνη, τον οποίο τα μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη.

Συγκεκριμένα, το σκίτσο που ετοίμασε ο γνωστός σκιτσογράφος, δείχνει το πλοίο να απομακρύνεται από το λιμάνι και να έχει βάψει τη θάλασσα με το αίμα του Αντώνη Καργιώτη.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στο πλήρωμα του Blue Horizon

Τις πύλες του δικαστικού μεγάρου Πειραιά πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης οι τέσσερις συλληφθέντες και πήραν προθεσμία να απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο (9/9).

Σε βάρος του άνδρα που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.  Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα (6/9) έξω από την πύλη Ε3, στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα μπροστά από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 36χρονος, ο κόσμος φώναζε: «Δικαιοσύνη για τον Αντώνη», ενώ σε ένα από τα πλακάτ υπήρχε η φράση «Να μη συνηθίσουμε τη φρίκη».