Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα τένις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να στείλει μήνυμα στους Έλληνες να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής στο Davis Cup.

Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Η Εθνική μας ομάδας καλείται να αντιμετωπίσει εκείνη της Σλοβακίας για το GROUP I.

Ο κορυφαίος Έλληνας έκανε έκκληση στους Έλληνες και είπε:

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα.

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».