Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Μπερλουσκόνι βγαίνουν στο σφυρί. Το ιταλικό σπορ μοντέλο αλλάζει χέρια, μετά το θάνατο του ιταλού μεγιστάνα και αναμένεται να αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη.

Όπως αναφέρει ο Ιταλικός Τύπος είναι ένα μοναδικό τετράτρoχο κομμάτι, μια Armored Maserati που ανήκε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η αξία του; Η τιμή εκκίνησης είναι 100.000 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για επιστημονική έρευνα για νευρομυϊκές, νευροεκφυλιστικές και εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις του Κέντρου Dino Ferrari.

 

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα Maserati Quattroporte V8 με ισχύ 400 HP, ένα αυτοκίνητο που του το είχε χαρίσει ο προεδρος της Ferrari,  Μοντετζέμολο στον ίδιο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (τότε πρωθυπουργό) πριν από σχεδόν 20 χρόνια, το 2004.

Προσφάτως, ο Λούκα Μοντετζέμολο, έκανε έκκληση στα μέλη της κυβέρνησης να κυκλοφορούν με ιταλικά αυτοκίνητα:  «Αγοράστε ιταλικά. Αγοράστε ιταλικά αυτοκίνητα γιατί είναι καλύτερα από τα άλλα και δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε όπως ορισμένα μέλη της κυβέρνησής μας που πηγαίνουν σε συναντήσεις με ξένα αυτοκίνητα: Θα ήθελα να δω αν θα το έκαναν οι Γάλλοι, οι Γερμανοί ή οι Αμερικανοί τι θα γινόταν!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από