Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νόρφολκ στη Νεμπράσκα, όταν, μετά από κλήση που δέχτηκαν, εντόπισαν έναν οδηγό ονόματι Λι Μέιγερ να έχει στο αυτοκίνητό του έναν ταύρο.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (30/8) διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο 275 με ένα βοοειδές στο εσωτερικό του.

«Βέβαια πίστευαν ότι επρόκειτο για μοσχάρι ή έστω κάτι μικρό που θα χωρούσε πραγματικά μέσα στο όχημα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Τσαντ Ρέιμαν, στο News Channel Nebraska Northeast.

Ωστόσο, όταν εντόπισαν το όχημα έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού ένας μεγάλος ταύρος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες, που έχουν γίνει viral, φαίνεται ένας ασπρόμαυρος ταύρος της φυλής Watusi να έχει καταλάβει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του οχήματος.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το έχει τροποποιήσει προκειμένου να κατάφερε να χωρέσει το πελώριο ζώο.

Η πόρτα του συνοδηγού έχει αφαιρεθεί και αντικατασταθεί με ένα μεταλλικό κιγκλίδωμα, ένα μεγάλο μέρος της οροφής έχει επίσης φύγει ενώ ο ταύρος στέκεται όρθιος και τα κέρατα του εξέχουν και φτάνουν ως το παρμπρίζ.

Μία πινακίδα στο πλάι του αμαξιού γράφει: «Μεγάλη παρέλαση ροντέο της Νεμπράσκα: Καλύτερο όχημα».

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν τον Λι Μέιγερ για έλεγχο τον ενημέρωσαν για ορισμένες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του έκοψαν μόνο μία κλήση.

«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο, ενημέρωσαν τον οδηγό για ορισμένες παραβάσεις του ΚΟΚ και του έκοψαν μόνο μία προειδοποιητική κλήση ενώ του ζήτησαν να επιστρέψει με το ζώο στο σπίτι του», εξήγησε ο Τσαντ Ρέιμαν.

Δείτε το viral βίντεο