Ο εφοπλιστής Ιωάννης Καραγεώργης, που επιτέθηκε βίαια και εντελώς απρόκλητα στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης παρά το γεγονός ότι είναι πρόσωπο γνωστής διαμονής, γεγονός που γεννά αντιδράσεις, αλλά και προβληματισμό ως προς την ίση αντιμετώπιση των πολιτών σε περίπτωση καταπάτησης του νόμου.

Στην ολιγωρία των Αρχών εστιάζει με δήλωσή του ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, τονίζοντας ότι η «ανοχή των αστυνομικών» ενθαρρύνει «την αλαζονεία και τη θρασύτητα» που επέδειξε ο εφοπλιστής μη διστάζοντας να επιτεθεί βίαια στο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, ενώπιων δεκάδων πολιτών.

Η δήλωση του δικηγόρου του Παπαχρήστου

«Η επικίνδυνα βίαιη συμπεριφορά του εφοπλιστή Ιωάννη Καραγεώργη, σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου -ενώπιον δεκάδων πολιτών -καταδεικνύει αλαζονεία και θρασύτητα, η οποία δυστυχώς ενθαρρύνεται από την ανοχή των αστυνομικών που, ενώ είδαν την απρόκλητη επίθεση, τον άφησαν να διαφύγει και ουδέποτε τον συνέλαβαν παρότι είναι πρόσωπο γνωστής διαμονής».

Ακόμη αναζητείται

Ο εφοπλιστής που τραυμάτισε και απείλησε τον δημοσιογράφο και σύμβουλο έκδοσης των Νέων Γιώργο Παπαχρήστο έτρεξε να εξαφανιστεί μετά την τραμπούκικη επίθεση, ενώ ο Γιώργος Παπαχρήστος, αφού ολοκλήρωσε τις προληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του.

Μέχρι τούδε και παρά τις διαστάσεις που δικαίως έχει πάρει το θέμα ο νταής εφοπλιστής μένει ασύλληπτος παρά το γεγονός ότι οι διευθύνσεις του σπιτιού του και της εταιρείας του είναι γνωστές στις Αρχές, ενώ ακόμη και αν έχει καταφύγει στο σκάφος του Sily επίσης τόσες ώρες μετά την επίθεση θα μπορούσε να έχει εντοπιστεί.

Απο την πλευρά του ο Γιώργος Παπαχρήστος στέλνει το δικό του μήνυμα, στην πρώτη ανάρτησή του μετά την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη και τους μπράβους του. «Ένα σώμα, μια γροθιά, δημοσιογράφοι και κοινωνία να κόψουμε το «βήχα» όσων αποπειρώνται να φιμώσουν και να καταπατήσουν, την Ελευθερία του Τύπου».