Η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη εξακολουθούν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους, χαλαρώνοντας σε παραλίες, κάνοντας βουτιές αλλά και βόλτες με το σκάφος.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει ένα χιουμοριστικό βίντεο από τη βόλτα με το σκάφος τους, στο οποίο την βλέπουμε να πειράζει τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ εκείνος έχει αναλάβει χρέη… καπετάνιου.

H βόλτα με σκάφος και τα πειράγματα

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Θοδωρής Αθερίδης οδηγεί το σκάφος, η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στο πλάνο και λέει με χιουμοριστικό τρόπο: «Τώρα που στρίβει είναι φανταστικός, φανταστικός όταν στρίβει. Κοίτα πως μπαίνει στα λιμάνια, κοίτα!».

Στην λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Κοιτάξτε λίγο πως μπαίνει στα λιμάνια, μη το χάσετε @atheridis_thodoris_official Ε; Φανταστικός ε;».

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο και κάνει recharging για τη σεζόν που έρχεται κάνοντας διακοπές στο εξοχικό της στην Αίγινα. Μάλιστα, κάθε χρόνο φιλοξενεί πολλούς φίλους της εκεί όπου περνούν παρέα ευχάριστες στιγμές. Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε κάνει ανάρτηση με τον αγαπημένο της συνάδελφο και φίλο Μιχάλη Μαρίνο, ο οποίος την είχε επισκεφθεί στο νησί.