Λίγες εβδομάδες αφότου η πρωταγωνιστική της ερμηνεία ως εμβληματική κούκλα απέφερε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office, η Margot Robbie απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές στην Ελλάδα. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε αρχικά τη Φολέγανδρο, όπου απόλαυσε τις παραλίες αλλά και τα τοπικά εδέσματα του νησιού και κατόπιν ακολούθησε η Σίφνος. Στο κυκλαδίτικο νησί εθεάθη μάλιστα σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της.

Η Ρόμπι – η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αμείφθηκε με 50 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο της στην ταινία Barbie – φωτογραφήθηκε  με τον παραγωγό & σύζυγό της, Τομ Ακερλεϊ, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, από την δύσκολη καθημερινότητά της.

Η λαμπερή παρουσία της

Η 33χρονη ηθοποιός φορούσε υπέροχο ολόσωμο λευκό μαγιό, το οποίο φαινόταν να είναι από τη Norma Kamali και κόστιζε 150 δολάρια. Να σημειώσουμε πως επέλεξαν το πανέμορφο νησί της Σίφνου, για την ξεκούρασή τους. Κάποια στιγμή, ο καλός της, επίσης 33 ετών, την τράβηξε κοντά του για ένα παθιασμένο φιλί.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Μάργκοτ εθεάθη να φτάνει στο νησί με πλοίο γεμάτο με άλλους παραθεριστές και, δείχνοντας ότι η φήμη δεν την είχε αλλάξει, έσυρε τη δική της ροζ βαλίτσα, φτάνοντας στο λιμάνι.

Το ταξιδιωτικό της look ήταν ένα μπλουζάκι Saint Michael, το οποίο πωλείται προς 370 δολάρια, και ένα σορτσάκι ποδηλατικό- το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι chunky αθλητικά παπούτσια.